Kattints Kattints

Aliante-Design

Szolgáltatásaink

Gardróbtervezés

A modern otthontervezés egyik legnépszerűbb eleme a gardrób. Legyen akár külön helyiség, akár beépített megoldás, praktikussága és hasznossága vitathatatlan. Nem véletlen, hogy rengetegen álmodunk egy nyitott, tágas gardróbról, ahova csak besétálunk és máris minden átlátható, rendezett és praktikus. Valósítsuk meg együtt!

Konyhabútor

Életünk jelentős részét töltjük egy konyhában: gyermekkortól megszokottak a közös étkezések, a hangulatos beszélgetések, a meghitt légkör. Mi arról gondoskodunk, hogy ezen élmények megfelelő környezetben történhessenek, mind kinézetben, mind funkcióban. Egy minőségi konyhabútor ugyanis generációkat kísérhet el.

Egyedi, olasz bútorok

Az olasz bútorok méltán népszerűek Magyarországon is, hiszen a prémium minőségen kívül a stílus, a szokatlan formák és egyedi megoldások képviselői a bútorpiacon. Partnerhálózatunkon keresztül ezt a különleges hangulatot hozzuk el a hazai otthonokba.

Szálloda bútor

A szállodabútor kategóriáján belül – a teljesség igénye nélkül – komplett enteriőröket, éttermi bútorokat, falburkolatokat, recepciós pultokat is készítünk. Alapanyagaink változatosak és magas minőségűek, így az általunk gyártott termékek is kiemelkedően tartósak és esztétikusak.

Nagy volumenű bútorgyártás

Cégünk felépítése, gyártóüzemünk felszereltsége és organizációs készségeink lehetővé teszik a nagy volumenben történő, minőségi gyártást, legyen szó komplett lakás- vagy hotel enteriőrökről, egy üzletlánc berendezéseiről, vagy irodaházak bútorzatairól.

Irodabútor, irodaberendezés

Berendezné vagy felújítaná az irodáját? Egyedi és jól használható irodabútorra, otthonos, kellemes munkakörnyezetre vágyik? Az Aliante Design csapata segít különleges elképzelései megvalósításában! Magas minőségű irodabútorok, gyors határidővel, akár nagy mennyiségben is!

Enteriőrtervezés

Szívesen vállaljuk a prémium minőségű egyedi bútoroktól a kevésbé figyelemfelkeltő, ám funkciójukban kiemelkedő bútortervek megvalósítását is. Minden általunk gyártott darab prémium minőségű alapanyagokból készül, értve ezt a faanyagra és kiegészítőkre is.

Üzletberendezés

Az üzletberendezések tekintetében rendszerint egyedi bútortervek alapján dolgozunk, hiszen minden üzlethelyiségnek különböző sajátosságai vannak, és minden üzlettulajdonosnak más az elképzelése. Ebben segítségünkre vannak a prémium alapanyagok és a korszerű gyártási technológiák is.

Aliante Design

Ajánlatkérés