Kattints Kattints

Aliante-Design

20+

20 éves szakmai tapasztalatunk, fiatalos lendületünk, hozzáértésünk garancia a legmagasabb minőségű bútorokra.

100+

Elégedett megrendelők, sikeres projektek: számunkra a Megrendelő elégedettsége a legfontosabb, és ez ugyanúgy igaz egy gyönyörűen berendezett otthonra, mint egy szálloda vagy bankfiók esetén.

10+

Sokféle bútortípus és kivitelezett ötlet szerepel referenciáink közt, amelyek segíthetnek a tervezésben, a megrendelői elképzelések megvalósításában.

Méretre szabott bútorok

Egyedi bútorgyártás

A lakások berendezése során kiemelt hangsúlyt helyezünk ügyfeleink igényeire. Az előkészítés része az ingatlan gyors felmérése, alapanyagok kiválasztása és az alaprajzok, látványtervek elkészítése. A vásárlói preferenciákhoz alkalmazkodva tervező és kivitelező csapatunkkal a standard csomagoktól az egyedi elképzelések megvalósításáig állunk rendelkezésére.
  • Konyhabútor
  • Gardrób
  • Fürdőszobabútor
  • Előszoba bútor
  • Egyedi bútorok

Saját gyártás, szakértő csapat

Saját asztalosüzemmel rendelkezünk, így rugalmasan tudunk reagálni megrendelőink egyedi igényeire. Magas gyártási kapacitásunk mellett olaszországból beszerzett termékeink stílusos és praktikus megoldásokat biztosítanak a leendő lakásának berendezéséhez, legyen szó egyedi design bútorokról, különleges kőpultokról vagy egy teljes család igényeit kiszolgáló gardróbról. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink még a bútorok megrendelése előtt egyedi látványterveinken megtekinthessék a leendő otthonukat és a felhasznált alapanyagokat. Kollégáink segítenek a minőségi konyhai és háztartási gépek beszerzésében is.

TERVEZZÜK MEG EGYÜTT!

Tervezőink az első elképzelésektől fogva segítenek megvalósítani álmai konyháját. 20 éves tapasztalatukkal ismerik a prémium alapanyagok, a hasznos funkciók, az elektronikai berendezések és a lehetőségek széles tárházát. Önnek nincs más dolga, csak lépjen velünk kapcsolatba és segítünk megvalósítani álmai otthonát vagy éppen irodáját.


A határidőket is komolyan vesszük
Akár magánszemélyeknek, akár cégeknek dolgozunk, tudjuk, hogy mindenki a megbeszélt időpontra várja megrendelt bútorait. Ezért – a gyártási folyamatokat figyelemmel kísérve – folyamatosan szem előtt tartjuk a határidőket, hogy be is tudjuk tartani azokat.
Minden esetben igyekszünk a megrendelésnél olyan időpontot megadni, amivel Megrendelőink már biztosan számolhatnak. A belénk vetett bizalom és az adott szó számunkra még komoly értékkel bírnak, ahogyan az is szívügyünk, hogy Megrendelőinkkel elégedetten rázzunk kezet egy-egy sikeres projekt lezárásaképpen.

Aliante Design

Ajánlatkérés