Kattints Kattints

Aliante-Design

20+

20 éves szakmai tapasztalatunk, fiatalos lendületünk, hozzáértésünk garancia a legmagasabb minőségű bútorokra.

100+

Elégedett megrendelők, sikeres projektek: számunkra a Megrendelő elégedettsége a legfontosabb, és ez ugyanúgy igaz egy gyönyörűen berendezett otthonra, mint egy szálloda vagy bankfiók esetén.

10+

Sokféle bútortípus és kivitelezett ötlet szerepel referenciáink közt, amelyek segíthetnek a tervezésben, a megrendelői elképzelések megvalósításában.

Elképzelései és igényei alapján

Mindenkinek van elképzelése a színek, formák kapcsán - professzionális csapatunk abban segít, hogy ezen elképzelések kiforrjanak, megvalósuljanak. Velünk nem csupán különleges bútorokat nyernek megrendelőink, de olyan tereket is, amelyek igazán otthont teremtenek. Bármilyen adottságú konyha esetén képesek vagyunk hatékonyan dolgozni, hiszen milliméter pontosan bemérjük és megtervezzük álmai konyháját.
Az egyediség mellett a minőségre is garanciát jelentenek gyártóink, akik a termékek tervezésekor minimum 15-20 éves időtartammal számolnak.

Prémium konyhagépek, berendezések

A letisztult eleganciát nem csupán a bútorlapok, design megoldások jelentik: a beépített konyhagépek igénytől függően mutatnak vagy éppen elrejtenek. Az általunk javasolt készülékek minden esetben prémium minőségűek, megbízhatóak, hosszútávon társai a konyhának. 

Tervezzük meg együtt!

Tervezőink az első elképzelésektől fogva segítenek megvalósítani álmai konyháját. 20 éves tapasztalatukkal ismerik a prémium alapanyagok, a hasznos funkciók, az elektronikai berendezések és a lehetőségek széles tárházát. Önnek nincs más dolga, csak lépjen velünk kapcsolatba és segítünk megvalósítani álmai otthonát vagy éppen irodáját.


A határidőket is komolyan vesszük
Akár magánszemélyeknek, akár cégeknek dolgozunk, tudjuk, hogy mindenki a megbeszélt időpontra várja megrendelt bútorait. Ezért – a gyártási folyamatokat figyelemmel kísérve – folyamatosan szem előtt tartjuk a határidőket, hogy be is tudjuk tartani azokat.
Minden esetben igyekszünk a megrendelésnél olyan időpontot megadni, amivel Megrendelőink már biztosan számolhatnak. A belénk vetett bizalom és az adott szó számunkra még komoly értékkel bírnak, ahogyan az is szívügyünk, hogy Megrendelőinkkel elégedetten rázzunk kezet egy-egy sikeres projekt lezárásaképpen.

Aliante Design

Ajánlatkérés