Kattints Kattints

Aliante-Design

20+

Lakás, iroda vagy wellness szálloda berendezése a cél? 20 éves szakmai tapasztalatunk, fiatalos lendületünk, hozzáértésünk garancia a legmagasabb minőségű bútorokra.

100+

Elégedett megrendelők, sikeres projektek: számunkra a Megrendelő elégedettsége a legfontosabb, és ez ugyanúgy igaz egy gyönyörűen berendezett otthonra, mint egy szálloda vagy bankfiók esetén.

10+

Sokféle bútortípus és kivitelezett ötlet szerepel referenciáink közt, amelyek segíthetnek a tervezésben, a megrendelői elképzelések megvalósításában.

Irodabútor, irodafelszerelés

Milyen irodai környezetet teremtünk?

Referenciáink között fel tudunk mutatni számos olyan irodai enteriőrt is, amelyek kellemes munkakörnyezetet biztosítanak az ott dolgozóknak. Ma már egy-egy modern iroda élhető és élvezhető munkahely, ami kényelmes, segít könnyebbé tenni a munkavégzést.
A látványra, illetve a dizájnra is nagy hangsúlyt fektetünk. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy egy munkahely kialakításakor a funkcionalitás és a tartósság a fő szempont. Ezeket igyekszünk úgy megvalósítani, hogy az elkészült irodabútorok azért a szemnek is kellemesek legyenek.

Designos irodabútorokkal a profi céges megjelenésért

Design irodabútorokkal könnyedén erősítheti cége arculatát, vonzóvá válhat nemcsak a dolgozók, hanem ügyfelei számára is. Remek példa erre a Google, a Microsoft, vagy a Tesla irodaépületének belső terei, melyek rendkívül egyediek és teljes mértékben tükrözik az adott céget. Amennyiben Ön is szeretne hasonlóan személyre szabott munkakörnyezetet kialakítani - legyen szó ügyvédi irodáról, bankról, magánkórházról, rendelőről-,  segítünk elképzeléseire szabni, exkluzív, egyedi megoldásokkal. Vállaljuk a teljes kivitelezést, legyen szó iroda felújításról és annak megtervezéséről, vagy tervek alapján történő gyártásról egyedi irodabútorokra vonatkozóan.
Vállaljuk bankfiókok, ügyvédi irodák, trendi cégközpontok, fogászati rendelők, magánrendelők, magánkórházak vagy bármilyen irodahelyiség bútorainak gyártását, minőségi alapanyagokkal, szakértelemmel készítve.

Kiváló alapanyagokból, saját üzemünkben készülnek irodabútoraink

Az Aliante Design csapata azt vallja, hogy jól funkcionáló, tartós, „dizájnos” bútorokat csak kiváló minőségű alapanyagokból lehet gyártani, és a mi irodabútoraink ilyen anyagokból készülnek – Megrendelőink igényeire szabva, minden aktuális trendet és gyártási technológiát figyelembe véve és alkalmazva.
A bútorkészítés a saját, fejlett technikával felszerelt gyártóüzemünkben történik, amely komplett asztalosipari szolgáltatást nyújt, a tervezéstől a kivitelezésig. A bútorok nagyrészt laminált alapanyagúak, de egyre nő a színvonalasabb – például furnér dekoros – alapanyagú irodabútorok iránti igény is.
 

A határidőket is komolyan vesszük

Akár magánszemélyeknek, akár cégeknek dolgozunk, tudjuk, hogy mindenki a megbeszélt időpontra várja megrendelt bútorait. Ezért – a gyártási folyamatokat figyelemmel kísérve – folyamatosan szem előtt tartjuk a határidőket, hogy be is tudjuk tartani azokat.
Minden esetben igyekszünk a megrendelésnél olyan időpontot megadni, amivel Megrendelőink már biztosan számolhatnak. A belénk vetett bizalom és az adott szó számunkra még komoly értékkel bírnak, ahogyan az is szívügyünk, hogy Megrendelőinkkel elégedetten rázzunk kezet egy-egy sikeres projekt lezárásaképpen.
 

Aliante Design

Ajánlatkérés