Kattints Kattints

Aliante-Design

20+

Lakás, iroda vagy wellness szálloda berendezése a cél? 20 éves szakmai tapasztalatunk, fiatalos lendületünk, hozzáértésünk garancia a legmagasabb minőségű bútorokra.

100+

Elégedett megrendelők, sikeres projektek: számunkra a Megrendelő elégedettsége a legfontosabb, és ez ugyanúgy igaz egy gyönyörűen berendezett otthonra, mint egy szálloda vagy bankfiók esetén.

10+

Sokféle bútortípus és kivitelezett ötlet szerepel referenciáink közt, amelyek segíthetnek a tervezésben, a megrendelői elképzelések megvalósításában.

Komplett szálloda berendezés

Mire vágynak a szállodavendégek?

Vajon szép kilátást, finom ételeket vagy medencét keresnek a legtöbben?
Ezek sem jelentenek hátrányt, de mindegyiknél fontosabb a vendégeknek a kényelem. Főként azt szeretik, ha a szálláshelyen kényelmes bútorok biztosítják pihenését, így kellemes és szép környezetben tudnak kikapcsolódni. Apropó szépség: ma már fontos, hogy az alapvető szállodai berendezések mellett olyan darabok is megjelenjenek az enteriőrben, melyek szemet gyönyörködtetőek, esetleg luxust sugároznak. Így a vendégek szívesen választják a helyet, sőt, később visszatérhetnek, illetve tovább ajánlhatják a szállást.

Milyen szállodabútorokat készítünk?

Visszafogottan elegáns, vagy épp kirívó, egyedi, trendi bútordarabokat, bútor összeállításokat, illetve bútor családokat keres? Bármelyik irány vagy stílus legyen is a legmegfelelőbb, szívesen segítünk a tervezéstől a kivitelezésig. Szakértő csapatunk a teljes folyamat során segítenek megvalósítani az elképzeléseket!

Megrendelői igények teljesítése, akár nagy gyártókapacitással is

Csapatunk hisz a folyamatos fejlődésben és a technológiai fejlesztésben, ezáltal igyekszünk a megrendelői igényeket maradéktalanul kielégíteni. Nyitottak vagyunk a megrendelői ötletekre, érdeklődünk az újdonságok iránt – nálunk senki nem mond nemet egy ötletre csak azért, mert tud egy számára kényelmesebb megoldást.
Mivel a gyártási kapacitásunk nagy, nem okoz gondot akár teljes hotelek, szállodák határidőre történő bútorozása. Természetesen csakis a realitás talaján mozogva, mert a határidőket nemcsak kijelölni szeretjük, hanem betartani is.

Aliante Design

Ajánlatkérés