Kattints Kattints

Aliante-Design

21 év

Cégünk a faipar iránt elhivatott, szakképzett csapat, 20 éves szakmai tapasztalattal

100+

Számos berendezett üzlettel, elégedett megrendelővel a hátunk mögött

20+

Alvállalkozó segíti csapatunk munkáját

Egyedi üzletberendezés

Üzletberendezés: teljeskörű megoldást nyújtunk

Az üzletberendezések tekintetében rendszerint egyedi bútortervek alapján dolgozunk, hiszen minden üzlethelyiségnek különböző sajátosságai vannak, és minden üzlettulajdonosnak más az elképzelése. Ezeket igyekszünk maradéktalanul megvalósítani, követve az aktuális trendet. Közben figyelünk a funkcionalitásra, és arra is, hogy az üzletek bútorait nagy igénybevételre készítsük, hiszen egy üzletben legkevésbé jellemző, hogy vigyázni tudunk a bútorok épségére. Ebben segítségünkre vannak a prémium alapanyagok és a korszerű gyártási technológiák, amelyek minden gyártási folyamatra felkészített műhelyünkben is megtalálhatóak.
Kérje ajánlatunkat most!

Tervek nélkül is lehetséges az üzletberendezés?

Magas minőségben tudjuk elkészíteni a pénztár pultokat, fali rendszereket, polcokat, tárolóegységeket, vitrineket, kirakati egységeket, amennyiben arra van igény. Ha a Megrendelőnknek még nincsenek kész tervei, ezt is ránk bízhatja. Ez azért is szerencsés, mert amellett, hogy hagyjuk szárnyalni a kreativitást és meghallgatunk minden ötletet, kiderülhetnek technikai problémák is, amelyeket gyorsan és hatékonyan segíthetünk orvosolni.
Erősségünk a határidőre történő gyártás minden Megrendelőnk esetében, hiszen tudjuk, hogy a bizalmat megszerezni nehéz, de megtartani még nehezebb.

Aliante Design

Ajánlatkérés