Kattints Kattints

Aliante-Design

20+

20 éves szakmai tapasztalatunk, fiatalos lendületünk, hozzáértésünk garancia a legmagasabb minőségű bútorokra.

100+

Elégedett megrendelők, sikeres projektek: számunkra a Megrendelő elégedettsége a legfontosabb, és ez ugyanúgy igaz egy gyönyörűen berendezett otthonra, mint egy szálloda vagy bankfiók esetén.

10+

Sokféle bútortípus és kivitelezett ötlet szerepel referenciáink közt, amelyek segíthetnek a tervezésben, a megrendelői elképzelések megvalósításában.

Álmok sétatávolságra, avagy a walk-in gardrób

Sokunk álmodik arról, hogy a felkelés után a ruha kiválasztását egy külön szobában, egy ún. walk-in gardróbban teheti meg. Ide csak besétálunk, körülnézünk és kiválasztjuk a napi hangulatunkhoz illő viseletet. De mit tudnak az ilyen gardróbok a sima gardróbszekrényhez képest? 
  • Tágas - a külön helyiség miatt lehetőség van több tároló polcot, sínt, fiókot elhelyezni, így minden kényelmesen elfér
  • Praktikus - a ruhák könnyedén elrendezhetőek, mindennek kialakíthatunk megfelelő helyet
  • Sokszínű - mindenki megtalálja az igényének megfelelő mennyiséget a polcokból, akasztókból, kiegészítőkből
  • Kényelmes - a walk-in vagy nyitott gardróbok nagy előnye, hogy belül nem csupán tágas, de sokszor elfér bennük egy-egy asztal, fotel, puff vagy éppen komód, amire a készülődés közben leülhetünk, pakolhatunk

Az örök klasszikus: a gardróbszekrény

Az Aliante tervező csapata az elmúlt évtizedekben számtalan gardróbszekrény tervezését és kivitelezését végezte el. Legyen az különálló vagy beépített, kisebb vagy nagyobb, minden igényre van válaszunk. Széles anyag- és kiegészítőválasztékkal rendelkezünk, így mindenki megtalálhatja a számára optimális megoldást. 
 

Tervezzük meg együtt!

Tervezőink az első elképzelésektől fogva segítenek megvalósítani álmai gardróbját. 20 éves tapasztalatukkal ismerik a prémium alapanyagok, a hasznos funkciók és a lehetőségek széles tárházát. Önnek nincs más dolga, csak lépjen velünk kapcsolatba és segítünk megvalósítani álmai otthonát.


A határidőket is komolyan vesszük
Akár magánszemélyeknek, akár cégeknek dolgozunk, tudjuk, hogy mindenki a megbeszélt időpontra várja megrendelt bútorait. Ezért – a gyártási folyamatokat figyelemmel kísérve – folyamatosan szem előtt tartjuk a határidőket, hogy be is tudjuk tartani azokat.
Minden esetben igyekszünk a megrendelésnél olyan időpontot megadni, amivel Megrendelőink már biztosan számolhatnak. A belénk vetett bizalom és az adott szó számunkra még komoly értékkel bírnak, ahogyan az is szívügyünk, hogy Megrendelőinkkel elégedetten rázzunk kezet egy-egy sikeres projekt lezárásaképpen.

Aliante Design

Ajánlatkérés