Kattints Kattints

Aliante-Design

20+

Lakás, iroda vagy wellness szálloda berendezése a cél? 20 éves szakmai tapasztalatunk, fiatalos lendületünk, hozzáértésünk garancia a legmagasabb minőségű bútorokra.

100+

Elégedett megrendelők, sikeres projektek: számunkra a Megrendelő elégedettsége a legfontosabb, és ez ugyanúgy igaz egy gyönyörűen berendezett otthonra, mint egy szálloda vagy bankfiók esetén.

10+

Sokféle bútortípus és kivitelezett ötlet szerepel referenciáink közt, amelyek segíthetnek a tervezésben, a megrendelői elképzelések megvalósításában.

Nagy volumenű bútorgyártás rövid határidővel

Nagy volumenű bútorgyártás prémium minőségben

Bár egy beruházás esetében nem feltétlen a végfelhasználó veszi át az általunk elkészített berendezéseket, igyekszünk mindenki igényének megfelelni. Célunk, hogy például egy szálloda esetén mind a beruházó, mind a későbbi vendégek részére jól használható, esztétikus, prémium minőségű bútorokkal berendezett teret tudjunk átadni. Termékeink minősége mindig kiváló, ebben nem kötünk kompromisszumot, így Megrendelőink mindig ugyanazt a kifogástalan minőséget kapják.

Növekvő tapasztalatok, bővülő lehetőségek

A különböző projektek különböző élményeket, tapasztalatokat hoznak számunkra, amelyeknek köszönhetően mi is fejlődünk. Így egyre szélesebb megrendelői kört tudunk kiszolgálni, az egyéni ügyfelektől a generálkivitelező cégekig, Magyarországon és külföldön egyaránt.
A bútoripari igényekre, trendekre, minőségi elvárásokra is nagy rálátásunk van, annak köszönhetően, hogy szoros együttműködésben állunk építőipari cégekkel, belsőépítész irodákkal is. Alapanyag-beszállítóink pedig az általunk elvárt kiváló minőséget képviselik, minden esetben törekedve a határidőre történő szállításra, biztosítva ezzel cégünk hatékonyságát és megbízhatóságát.

Aliante Design

Ajánlatkérés