Kattints Kattints

Aliante-Design

20+

20 éves szakmai tapasztalatunk, fiatalos lendületünk, hozzáértésünk garancia a legmagasabb minőségű bútorokra.

100+

Elégedett megrendelők, sikeres projektek: számunkra a Megrendelő elégedettsége a legfontosabb, és ez ugyanúgy igaz egy gyönyörűen berendezett otthonra, mint egy szálloda vagy bankfiók esetén.

10+

Sokféle bútortípus és kivitelezett ötlet szerepel referenciáink közt, amelyek segíthetnek a tervezésben, a megrendelői elképzelések megvalósításában.

Minden teret megtöltünk élettel

Partnereink között olyan prémium bútorgyártók szerepelnek, amelyek egy otthon minden szegletét megtöltik stílusos, különleges bútorokkal:
  • Vállalunk teljeskörű konyhatervezést, amely a konyhabútor elkészítésén túl az étkezőasztal és a székek beszerzését is jelenti.
  • Sokféle megoldásunk van a ruhatárolásra, legyen szó hagyományos, vagy akár nyitott, úgynevezett walk-in gardróbról. Minden esetben méretreszabható, a funkciókat figyelembe vevő megoldásokat készítünk.
  • Üveg tolóajtóink térelválasztóként és nyílászáróként is funkcionálnak, így nem csupán hasznosak, de gyönyörűek is. 
  • Kényelmes kanapéink nem csupán stílusosak, de lehúzható és mosható huzattal készülnek a könnyebb tisztítás érdekében. Választhatunk hozzájuk foteleket, karosszékeket, puffokat és kisasztalokat is, hogy mindenki megtalálhassa a kedvenc pihenőhelyét.
  • Hálószobabútoraink a mai igényeket kielégítve számos formai és funkcionális megoldást kínálnak, ráadásul az ágyak és tárolók mellett éjjeliszekrények és komódok is elérhetőek.
  • Fürdőszobabútor kínálatunk különleges és sokszínű, így megrendelőink mindig megtalálják a számukra szimpatikus stílust, méretet és kivitelt.
  • Nem feledkezünk meg a szabadtéri bútorokról sem! Kínálatunkban kültéri kanapék, asztalok, székek, de akár egy teljes kültéri konyha is elérhető.
 

Il bacio di stile

...vagyis a stílus csókja. Az olasz elegancia attól is olyan különleges, hogy a bútorok mellett egyedi dekorációs elemeket rejt. Ezért forgalmazunk egyedi tapétákat, szőnyegeket, kiegészítőket is, hogy megrendelőink otthona vagy irodája valóban sikkes és trendi lehessen. 

Qeeboo

Az olasz formatervezés évezredes múltra tekint vissza, számtalan lehetőséget rejt, és mindig segít egy-egy extrább darabbal feldobni egy életteret. A kedvenc márkánk egyértelműen a Qeeboo, hiszen számtalan különleges lámpa, kiegészítő és bútor található a kínálatában, amelyeket tapasztalatunk szerint megrendelőink is nagyon szeretnek! Ezeket a rendhagyó darabokat használjuk otthonok dekorálására is, valamint rendezvények színpadképét is gyakran dobjuk fel velük. 

  
 

Tervezzük meg együtt!

Szakértő kollégáink nem csupán az olasz bútorvilágban mozognak otthonosan, hanem a lakberendezésben szerzett 20 éves tapasztalatukkal már az első elképzelésektől segítenek. Önnek nincs más dolga, csak lépjen velünk kapcsolatba és segítünk megvalósítani álmai otthonát vagy éppen irodáját.

Aliante Design

Ajánlatkérés