3 kérdés és 3 válasz, ha divatos, stabil és funkcionális irodabútorra vágyik

Akár egy teljesen új irodát szeretne berendezni, akár a meglévő berendezést cserélné újra, ezeket érdemes tudnia, ha a megfelelő irodabútorokra vágyik.

Egy iroda berendezése mindig különös figyelmet igényel, mert míg egy lakásnál az ott élők igényeit kell figyelembe venni, itt kényelem helyett a hatékony munkavégzést segítő, funkcionális és stabil bútorok kerülnek előtérbe, amelyek természetesen esztétikai élménynek sem utolsók. Lássuk, mi mindent érdemes átgondolni, mielőtt új irodabútort készíttetne.

1. Milyen trendek kerülnek előtérbe 2024-től az irodabútorok világában?

A fenntartható anyagok, a zöld megoldások ha lehet, csak még divatosabbak lesznek. Ezen kívül a rugalmasan alakítható, egyedi igények szerint gyorsan átrendezhető tereket, ergonomikus megoldásokat, hibrid munkaállomásokat és a „beágyazott” digitális megoldásokat (kijelzők, okosfelületek, stb.) is egyre több helyen látjuk majd.

Hogy mi megy ki a divatból? Ahogy mi látjuk, az már most biztos, hogy a köríveknek, íves bútoroknak (persze, néhány kivétellel) leáldozott. Ezek helyett a szögletes trendek kerülnek előtérbe.

2. Praktikus és jól funkcionáló irodabútorok: mire kell mindenképp figyelni?

Az ördög a részletekben lakik, és ez az irodabútorokra is igaz. Mielőtt letenné a voksot egy vagy több új berendezési tárgy mellett, érdemes alaposan ellenőrizni többek közt a minőséget és a stabilitást. Próbálja ki, elég stabilak-e a lábak, nem billeg-e az asztal, vagy nem mozog-e a gerenda alul vagy a homloklap elöl.

Kérdéseit mindenképpen tegye fel, hiszen egy iroda berendezése nagyon sokba kerül mind idő, mind energia, mind anyagi ráfordítás terén. Fontos tehát, hogy Ön minden részletben biztos legyen, és mindennel tökéletesen elégedett legyen.

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy irodájának teljes berendezése az Ön elképzelései szerint valósul meg. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessük a részleteket!

3. Ha már csak az asztalok vannak hátra, mit érdemes szem előtt tartani?

Valószínűleg nem minden asztalnak lesz ugyanaz a funkciója, nem mindegyikre kerül például monitor. De amelyikre igen, annál érdemes úgy megadni a méreteket, hogy szélesebb vagy mélyebb legyen. 70-80 cm alatt nem is érdemes gondolkodni, de ha már biztos, hogy monitor is kerül az asztalra, akkor a 80 cm-es mélység az ajánlott, mert azon már kényelmesen elfér – arról nem is beszélve, hogy sokkal kényelmesebb lesz a kollégák nyakának, fejének távolabból nézni a képernyőt.

Összességében egy irodát berendezni első pillantásra egyszerűnek tűnhet, jól berendezni viszont egyáltalán nem az: érdemes ehhez szakértői segítséget is igénybe venni, ahol nagy tapasztalattal és teljes odafigyeléssel fordulnak a megrendelői igények felé – cégünk, az Aliante pontosan ezt tűzte zászlójára, egyedi igényei megvalósításában is állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal, és mi segítünk megvalósítani álmai irodáját!