Szállodaberendezés. Teljeskörűen.

A hotelek, panziók és wellness szállodák berendezése esetén igyekszünk minden igénynek megfelelni. Célunk, hogy a vendégélményt és a megrendelői koncepciót a leginkább összhangba hozzuk a pihenést és kikapcsolódást legjobban támogató szállodabútorokkal, amelyek minden szempontból tartósak és jól is funkcionálnak.

Kisebb lakásoktól a komplex épületekig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Kényelem, ahogyan Ön szeretné

A Vendégek ma már főleg a kényelmet keresik a szállodákban, ahol a belső terekben praktikus, funkcionális bútorokat találnak. Mindemellett fontos számukra, hogy az alapvető szállodai berendezések mellett olyan darabok is megjelenjenek az enteriőrben, melyek szemet gyönyörködtetőek, esetleg prémium hatást sugároznak.

Csapatunk hisz a folyamatos fejlődésben és a technológiai fejlesztésben. Érdeklődünk az újdonságok iránt, és nyitottak vagyunk Megrendelőink ötleteire – nálunk senki nem mond nemet csak azért, mert tud egy számára kényelmesebb megoldást..

Mivel saját bútorgyárunk, asztalosaink és különböző területeken dolgozó szakembergárdánk révén a gyártási kapacitásunk nagy, nem okoz gondot akár teljes panziók, szállodák határidőre történő bútorozása. Amennyiben elegáns vagy egyedi darabokat szeretne, úgy cégünk Home üzletága áll ügyfeleink rendelkezésére, ahol nem csak magas minőségű olasz bútorokkal, de egyedi megoldásokkal és látványtervekkel várják Önöket kollégáink.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Helyszíni felmérés

Felhasznált anyagok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szerelés

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Untitled*