Praktikus. Időtálló.

Egy üzlethelyiség berendezése különleges feladat, mert nemcsak megbízhatónak és strapabírónak kell lennie, hanem fontos, hogy milyen benyomást kelt a vásárlókban. Cégünk szívesen segít a tökéletes berendezés megtervezésében is kivitelezésében. Szakképzett csapatunkkal, prémium minőségű, tartós alapanyagokkal segítjük Önt az üzletberendezésének megvalósításában!

Kisebb üzletektől a komplex megoldásokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Egyedi igények.

Magas minőségben tudjuk elkészíteni a pénztár pultokat, fali rendszereket, polcokat, tárolóegységeket, vitrineket, kirakati egységeket, egyedi igények szerint. Amennyiben még nincsenek kész tervei, ezt is ránk bízhatja, hiszen amellett, hogy hagyjuk érvényesülni az elképzeléseit, kiderülhetnek technikai problémák is, amelyeket gyorsan és hatékonyan segíthetünk orvosolni. A megvalósítás a saját bútorgyárunk nagy kapacitásának köszönhetően gyorsan és hatékonyan történik.

Mivel mi is vállalkozásként működünk, pontosan tudjuk, milyen fontos az az összkép, amit egy-egy cég mutat magáról. Természetesen minden vállalkozásnak különböző arculati elemei és sajátosságai vannak, melyek jó ha visszaköszönnek az üzlethelység kialakításánál és berendezésénél.

A képzelet ereje.

Az egyéni ötleteket, igényeket igyekszünk maradéktalanul megvalósítani, követve az aktuális trendet. Közben figyelünk a funkcionalitásra, és arra is, hogy a bútorokat nagy igénybevételre készítsük. Ezt átgondolt tervezéssel, prémium alapanyagok, illetve minden gyártási folyamatra felkészített bútorgyárunk korszerű gyártási technológiáinak felhasználásával tudjuk megvalósítani. Célunk, hogy Ügyfeleink a folyamat végén elégedett mosollyal jelezzék: pontosan azt kapták üzletberendezés terén, amire vágytak.

Üzletberendezéseink során volt lehetőségünk nagyobb hazai- és külföldi cégek projektjeinek szerepet vállalni a megtervezésében, gyártásában és összeszerelésében is. Ezek során üzletberendezés, óvodai bútorok, múzeumi installációk, irodabútorok és nagyobb lakások egyedi bútorgyártásával is foglalkoztunk.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, munkáinkat a referenciáink közt tekintheti meg.

Prémium. Európából.

Üzletberendezéseinket Európa legjobb gyártóitól szerzzük be, hogy ügyfeleinknek garantálhassuk a prémium minőséget és stílust. Szlovén és német beszállítóink híresek a precizitásukról és a magas minőségű anyagok felhasználásáról, így biztos lehet benne, hogy üzlete vagy irodahelysége a legjobbak közé fog tartozni.
Ha esetleg az olasz stílus megoldásait is ötvözné az elképzeléseivel az üzletberendezés során, akkor a közel 20 különböző olasz partnerrel rendelkező Aliante Home üzletágunk is várja megkeresését!

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Helyszíni felmérés

Felhasznált anyagok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szerelés

3 év garancia

Rendezzük be üzletét közösen!

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Untitled*