Álmodjuk meg együtt!

Elhivatottság, profizmus, minőségi alapanyagok - Az Aliante Kft. élénk jelenléte a fa- és bútoriparban ennek a három tényezőnek köszönhető. Ezekkel minden területen kivívtuk Megrendelőink elismerését, elégedettségét, bizalmát. Építészeti megoldások, ingatlanfelújítás és üzemeltetés, lakberendezés, faépítészet, wellness - a cél minden esetben ugyanaz: a tervek és hozzá kapcsolódó egyedi elképzelések megvalósítása, elégedett ügyfelekkel.

Irodaházak

Egyedi bútorkészítési, berendezési projektjeink az ország számos pontjára és az országhatáron túlra is kiterjednek.

Beton

Az Aliante csoport három nagymúltú és sikeres építő- és faipari vállalkozás együttműködésére épülő, magyar tulajdonú cégcsoport.

A csoport szakértelme közel 10 éves építőipari, faipari és létesítménygazdálkodási tapasztalatra épül, a cégcsoport tagjainak szakértelme kölcsönösen erősíti és kiegészíti egymást megrendelőink igényeinek személyre szabott, magas minőségű és ügyfélközpontú kiszolgálása érdekében. Ügyfeleinknek részére end-to-end szolgáltatásokat nyújtunk a generálkivitelezéstől a belsőépítészeti tervezésen és az egyedi bútorgyártási szolgáltatásokon át egészen az ingatlan teljeskörű üzemeltetéséig.

Alt

Szakmailag és műszakilag rendelkezésre álló csapatunk mindig készen áll arra, hogy az általad tervezett ház pontosan úgy nézzen ki, ahogy azt korábban megálmodtad. Cégünk olyan tervezőkkel & kivitelezőkkel dolgozik, akik képesek egyben látni a projektet és biztosítják, hogy a teljes munkafolyamat zökkenőmentesen menjen.

Beton

Díjak, szakmai tagságok

PANFA - Akkreditált Innovációs Klaszter tagság

A (PANFA) Pannon Fa-és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter a maga két évtizedével hazánk legrégebben működő szakmai hálózata, emellett a Nyugat-Dunántúl első akkreditált innovációs klasztere is. Egy olyan gazdasági csoportosulás, amely az ágazatban tevékenykedő, hasonló üzleti értékkel és célokkal rendelkező cégeket fog össze. Klasztertagként mindent megteszünk a hatékony közös projektekért, valamint a szakmai eredeményességért.

Vállalható üzleti szereplő

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletük alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hisznek abban is, hogy a teljesítményükkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.