Teremtsük meg álmai irodáját!

Milyen a tökéletes iroda? Szerintünk hűen tükrözi az adott céget, berendezése minőségi, tartós anyagokból készül, helyet kapnak benne egyedi megoldások, és a dolgozóknak kellemes munkakörnyezetet biztosít. Teremtsük meg Önnek és csapatának is azt a belső teret, ahol szép környezetben, minőségi bútorok közt a munkavégzés is még hatékonyabb lehet!

Kisebb irodáktól a komplex épületekig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Személyre szabott környezet

Habár irodai munkavégzés során a funkcionalitás és a tartósság nagyon fontos, mi a látványra és a összhatásra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy az elkészült irodabútor a szemnek is kellemesek legyen. Legyen szó bankfiókok, ügyvédi irodák, cégközpontok, fogászati rendelők, magánrendelők, magánkórházak vagy bármilyen irodahelyiség bútorainak gyártásáról, mi vállaljuk: minőségi alapanyagokkal, szakértelemmel készítve.

Design irodabútorokkal könnyedén erősítheti cége arculatát, vonzóvá válhat nemcsak a dolgozók, hanem ügyfelei számára is. Remek példa erre a Google, a Microsoft, vagy a Tesla irodaépületének belső terei, melyek rendkívül egyediek és teljes mértékben tükrözik az adott céget.

Az egyedi bútor szépsége

A bútorkészítés a saját, fejlett technikával felszerelt gyártóüzemünkben történik, amely komplett asztalosipari szolgáltatást nyújt, a tervezéstől a kivitelezésig. A bútorok nagyrészt laminált alapanyagúak, de egyre nő a színvonalasabb – például furnér dekoros – alapanyagú irodabútorok iránti igény is.

A gyártás során használt alapanyagokat Európa legjobb gyártóitól szerzzük be, hogy ügyfeleinknek garantálhassuk a prémium minőséget és stílust. Szlovén és német beszállítóink híresek a precizitásukról és a magas minőségű anyagok felhasználásáról, így biztos lehet benne, hogy üzlete vagy irodahelysége a legjobbak közé fog tartozni.
Ha esetleg az olasz stílus megoldásait is ötvözné az elképzeléseivel az üzletberendezés során, akkor a közel 20 különböző olasz partnerrel rendelkező Aliante Home üzletágunk is várja megkeresését!

Akusztikai panelek

Az irodabútor gyártás nem csak a tárolásra alkalmas szekrényekről és dolgozóink munkaállomásáról szól.
A tárgyalók és közösségi terek kialakítása során két fontos szempontot vettünk figyelembe: a környezetbarát anyaghasználat mellett a hangok bent vagy épp kinn tartását is meg kellett oldani. Utóbbit az akusztikai hangpanelek segítik, amelyek önállóan vagy épp beépített eszközök körül jelennek meg, hogy a funkcionalitás mellett vizuálisan is erős megjelenést biztosítsanak.

A megújuló anyagokat a gyapjúfilc, a fa és a kőzetgyapot kombinációja biztosítja, így az irodai környezetben is lehetőség van természetközeli hangulatot kialakítani.

Akusztikai panelek a teljes hangszigeteléshez.
Prémium és környezetbarát irodaszékek

Irodai kiegészítők

Az iroda berendezése többről szól, mint az asztalok és egyedi bútorok. Az cég által teremtett munkakörnyezet nagyban meghatározza az ott dolgozók hangulatát és ez által a munkamoráljukat is.

Partnerhálózatunk felépítése során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy kiemelkedő minőségű termékekkel tudjuk segíteni irodabútorai kiválasztásában. Irodaszékeinket egy német partnercégünktől szerezzük be, akik több mint 35 éves tapasztalattal rendelkeznek és egyedi fejlesztésű ülőbútorokat és a belső tér kihasználását segítő meeting room bútorokat gyártanak. Ergonomikus, kényelmes irodaszékeik segítik a munkavállalók egészségét és produktivitását. Cégünk elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért az általunk forgalmazott termékek környezetbarát anyagokból készülnek, és energiahatékony gyártási folyamatok alkalmazásával készülnek.

Tárgyalóasztalok

A tárgyaló és a hozzá tartozó környezet az iroda egyik legfontosabb helyszíne. A fontos, céget érintő megbeszélésekhez elengedhetetlen a jó felszereltség, kényelem és az inspiráló környezet. Mindemellett külső partnereink szempontjából is fontos, hiszen az első benyomást sok esetben itt szerzik meg a cégről a kezdeti megbeszélések során.

Tárgyalóasztalaink gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségre, az ergonómiára és a fenntarthatóságra is. Egyedi igények esetén saját gyártóüzemünk biztosítja, hogy az cége által megálmodott színek domináljanak a tárgyalóasztal és a hozzá tartozó székek tekintetében. Akusztikai paneljeink segítségével lehetősége nyílik, hogy a megbeszélések helyszíne hangszigetelt legyen.

Kényelmes és praktikus tárgyalóasztalok üzleti megbeszélésekhez

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Helyszíni felmérés

Felhasznált anyagok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szerelés

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Untitled*