Bízza ránk a berendezést!

Egy nagyobb beruházás esetén több tényezőre kell odafigyelni, ami alól nem kivétel a bútorgyártás sem. Legyen szó kisebb bútorzat gyártásáról, egy társasházi beruházásról, irodaházról vagy egy szálloda berendezéséről, célunk, hogy a megrendelővel közösen valósítsuk meg a legoptimálisabb és a környezetnek legmegfelelőbb megoldásokkal.

Kisebb lakásoktól a komplex épületekig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Bútorgyártás prémium minőségben

Bár egy beruházás esetében nem feltétlen a végfelhasználó veszi át az általunk elkészített berendezéseket, igyekszünk mindenki igényének megfelelni. Célunk, hogy például egy szálloda esetén mind a beruházó, mind a későbbi vendégek részére jól használható, esztétikus, prémium minőségű bútorokkal berendezett teret tudjunk átadni. Termékeink minősége mindig kiváló, ebben nem kötünk kompromisszumot, így Megrendelőink mindig ugyanazt a kifogástalan minőséget kapják.

A különböző projektek különböző élményeket, tapasztalatokat hoznak számunkra, amelyeknek köszönhetően mi is fejlődünk. Így egyre szélesebb megrendelői kört tudunk kiszolgálni, az egyéni ügyfelektől a generálkivitelező cégekig, Magyarországon és külföldön egyaránt.

Több mint húszéves faipari tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük a bútoripari igényeket, minőségi elvárásokat, ezzel együtt követjük a trendeket. Szoros együttműködésben állunk építőipari cégekkel, belsőépítész irodákkal is, akikkel folyamatosan tanulunk egymástól, és tágítjuk egymás nézőpontját. Alapanyag-beszállítóink az általunk elvárt kiváló minőséget képviselik, minden esetben törekedve a határidőre történő szállításra, támogatva ezzel cégünk hatékonyságát és megbízhatóságát. A gyorsaságot és a precizitást az is nagyban segíti, hogy bútorokat saját körmendi bútorgyárunkban készítjük el, ahol nagy asztaloskapacitással dolgozunk, mindig kifogástalan minőségben.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Helyszíni felmérés

Felhasznált anyagok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szerelés

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Mérnöki megoldások és látványtervek

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Untitled*