Prémium. Európából.

Étterem berendezéseinket Európa legjobb gyártóitól szerzzük be, hogy ügyfeleinknek garantálhassuk a prémium minőséget és stílust. Szlovén és német beszállítóink híresek a precizitásukról és a magas minőségű anyagok felhasználásáról, így biztos lehet benne, hogy étterme a legjobbak közé fog tartozni.

Kisebb éttermektől a komplex megoldásokig.

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Egyedi megoldások.

Az étkezőbútorok mellett magas segítséget nyújtunk az egyedi méretű és kialakítású pénztár pultok, fali rendszerek és kirakati egységek elkészítésében is. Amennyiben még nincsenek kész tervei, ezt is ránk bízhatja, hiszen amellett, hogy hagyjuk érvényesülni az elképzeléseit, kiderülhetnek technikai problémák is, amelyeket gyorsan és hatékonyan segíthetünk orvosolni.

1

Térkihasználás.

A harmonikus és a logikus térkihasználás sosem egyszerű feladat, főleg akkor, ha mindemellett a tulajdonos egyedit szeretne alkotni. Az éttermek berendezése során kiemelt figyelmet kell fordítani a maradandó ügyfélélményre, hogy vendégeink örömmel járjanak vissza hozzánk. Ehhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő személyzet mellett olyan étkezőasztalok, székek vagy pultos elrendezések valósuljanak meg, ahol a kisebb és nagyobb társaságok is kényelmesen tölthetik el a kikapcsolódásra szánt időt.

 

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Igényfelmérés

Egyedi tervek készítése

Helyszíni felmérés

Felhasznált anyagok kiválasztása

Gyártás

Szállítás

Szerelés

3 év garancia

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Untitled*