Óvoda-bútorozás és beltéri játszógaléria kialakítás Győrben

Projekt kezdete/Év

2023

Épület jellege

Óvoda

Projekt helyszíne

Győr

Egy játszógaléria megad minden lehetőséget arra, hogy az óvodások hatalmas élménnyel mehessenek haza minden nap. Ez az cél lebegett a szemünk előtt, amikor felkérést kaptunk egy győri óvoda berendezésére.

Hasonló projekten gondolkodik? Lépjen velünk kapcsolatba!

Minden szeglete élmény

A természetes tömörfa- és a laminált bútorlapok kombinációja teszi lehetővé azt az esztétikai élményt, amelyet a játszógaléria nyújt. A beépített bútorok pedig lehetőséget nyújtanak arra, hogy az óvónők minden teret maximálisan ki tudjanak használni, valamint az egyedi asztalok és külön szerkények lehetőséget biztosítanak a mindennapi adminisztráció elvégzésére. A tervező által megálmodott egyedi ágytartó szekrények lehetővé teszik, hogy a csoport tágassága megmaradjon a mindennapokban és a gyerekek minden pillanatát kiélvezhessék a délelőtti játékperceknek.

Amennyiben Önnek is segíthetünk egyedi bútorok gyártásában, akkor keressen minket bizalommal!

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!