Lakásberendezés komplett csomagként

Projekt kezdete/Év

2021

Épület jellege

Lakás

Projekt helyszíne

Budapest

A megrendelő egy magasabb minőség bútorokkal felszerel mintalakást bútoroztatott be velünk. A projekt jellegét tekintve azért volt különleges, mert a berendezett lakásból kilépve téglafalak és építési terület fogadott minket.

Hasonló projekten gondolkodik? Lépjen velünk kapcsolatba!

Magas minőség, rugalmas megoldások

A lakások bútorozása során különös figyelmet fordítottunk a cégünket jellemző prémium megoldásokra. Az ügyfelek számára komplett csomagot állítottunk össze, amely a következőket tartalmazza:

  • Konyhabútor
  • Fürdőszoba bútor
  • Hálószobai gardrób
  • Előszobabútor
  • Mellékhelység bútor

A konyhabútorhoz a beépített gépeket a lakás tulajdonosa biztosítja, de igény esetén kiterjedt partnerhálózattal tudjuk segíteni elképzelései megvalósításában. Amennyiben a csomagajánlattól eltérő igény merülne fel, úgy cégünk Home üzletága áll ügyfeleink rendelkezésére, ahol nem csak magas minőségű olasz bútorokkal, de egyedi megoldásokkal és látványtervekkel várják Önöket kollégáink.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!