Egyedi irodabútor tervezése és gyártása

Egyedi, beépített irodabútor

Irodai környezetben is lehetősége van természetközeli hangulatot kialakítani.
Beépített polcrendszerek és berendezések

Projekt kezdete/Év

2021

Épület jellege

Iroda

Projekt helyszíne

Budapest

Az irodabútor gyártás mindig egy különleges feladat, hiszen az ügyfeleink saját arculatát kell megvalósítanunk a gyártás során. A budapesti irodaház U-alakú épületében számtalan irodai funkcióhoz készítettünk beépített bútorokat: a munkaállomások és tárgyalók mellett a közösségi terek (pihenők, étkező, folyosók stb.) berendezése is feladatunk volt. Az akril borítású recepcióspulttól kezdve a tömörfából készült dekor elemek, valamint a beépített ülőbútorok is mind a kényelmet és praktikumot ötvözik, hogy a mindennapok munkavégzését támogassák.

Hasonló irodaberendezési projekten gondolkodik? Lépjen velünk kapcsolatba!

Környezetbarát anyaghasználat és hangszigetelés

Akusztikai panelek és megújuló megoldások

Az irodabútor gyártás nem csak a tárolásra alkalmas szekrényekről és dolgozóink munkaállomásáról szól.
A tárgyalók és közösségi terek kialakítása során két fontos szempontot vettünk figyelembe: a környezetbarát anyaghasználat mellett a hangok bent vagy épp kinn tartását is meg kellett oldani. Utóbbit az akusztikai hangpanelek segítik, amelyek önállóan vagy épp beépített eszközök körül jelennek meg, hogy a funkcionalitás mellett vizuálisan is erős megjelenést biztosítsanak.

A megújuló anyagokat a gyapjúfilc, a fa és a kőzetgyapot kombinációja biztosítja, így az irodai környezetben is lehetőség van természetközeli hangulatot kialakítani.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!