Bútorinstalláció kiállításhoz

Projekt kezdete/Év

2021

Épület jellege

Múzeum

Projekt helyszíne

Sümeg

A múzeuminstallációk esetében a gyártás és a kivitelezés is egy példa nélküli, egyedülálló feladat, hiszen a megvalósítás során a pontos kialakítás mellett ügyelni kell arra, hogy a látogatói élmény is kiemelt figyelmet kapjon.

Hasonló projekten gondolkodik? Lépjen velünk kapcsolatba!

Több, mint bútorgyártás

Ezen projektben nem a bútor volt fókuszban, hanem a használata. Adott volt, hogy milyen audiovizuális termékek vannak, ezek honnan kapnak áram betáplálást vagy éppen paraméterként felmerült, hogy kell-e a bútornak képernyőt tartani. Ezen kérdések miatt egy nagyon összetett megoldást kellett biztosítanunk a kiállítás installációjához, amely láthatatlan támaszt nyújt az információk befogadásának.

A bútorok gyártása mellett egy több száz éves festménynek is kellett keretet készíteni, úgy, hogy nem lehetett a falhoz rögzíteni. A sakkfigurák kimarása CNC géppel történt, ami egészen egyedülálló megoldás, ahogyan a Föld megnyílást tükröződő narancssárga plexi is.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!