Bútorgyártás a Tihanyi Apátság számára

Projekt kezdete/Év

2023

Épület jellege

Műemléki

Projekt helyszíne

Tihany

Egy műemlék épülettel mindig hatalmas élmény és megtiszteltetés együtt dolgozni. Kiváltképp, ha ez az épület a rengeteg látogatót vonzó Tihanyi apátság. Nagyon nagy tapasztalatot jelentett, hogy egyedi kivitelezés miatt lépésről lépésre tudtunk haladni a megrendelővel.

Hasonló projekten gondolkodik? Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyedi berendezések a korhűséghez alkalmazkodva

A projekt során az egyik legnagyobb kihívást az jelentette, hogy alkalmazkodjuk az épület régi falaihoz, egyedei formáihoz és boltíves kialakításához. Szintén hatalmas feladat volt, hogy úgy kellett modern bútorokat alkotnunk, hogy a tölgyfurnélos bútorok képe alkalmazkodjon az épület több száz éves hagyományaihoz. A munka során új bútorokat készítettünk az irodákba és az apáti lakrészekbe, valamint egyedi berendezéseket gyártottunk az étkezőbe, az ajándékboltba és a templom melegkápolna részébe. A tervezés során minden szobát külön-külön igények alapján kellett elkészíteni, hogy az apátok elképzelései megvalósuljanak és a kényelmet ötvözni tudjuk a funkcionalitással.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!