124 lakás bútorgyártási és szerelési munkálata

Projekt kezdete/Év

2021

Épület jellege

Lakás

Projekt helyszíne

Budapest

A lakásberendezés különleges kihívása, hogy a belsőépítészek által megálmodott bútorok mm pontossággal illeszkedjen az elképzelések szerint. Egy ilyen, 124 lakásos lakás bútorgyártási és szerelési projektben vállalhattunk főszerepet 2021-ben.

Hasonló projekten gondolkodik? Lépjen velünk kapcsolatba!

A szó ereje

A mai világban megbecsülendő, hogy a generálkivitelező a beígért munkaterületet időben át tudja adni. A munkánkat nagyban segítette, hogy a partnerünk minden esetben tiszta és előkészített munkaterülettel várt minket. A projekt során nagyon sok tapasztalatot szereztünk a nagy volumenű gyártás és ütemezett bútorszállítások- és szerelések terén. A munka során 2400-2500 tábla forgácslapot használtunk el a projekthez. (kb. 14 400 nm forgácslap). Viszonyításképpen A Hősök tere teljes területe, terepakadályok nélkül körülbelül 28 000 négyzetméter. Ügyelve a pontos kivitelezésre mindenhol passzlécet és szilikont használtunk, ami lehetővé tette a prémium kivitelezést.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!