Kattints Kattints

Aliante-Design

Világos szürke enteriőr

Világos helyiségek, különleges világítással, szürke bútorok, világos kiegészítőkkel: az összkép egy modern, fiatalos lakás.
Év: 2022
Helyszín:
Kategória: Komplett enteriőr
A modern lakások kialakításához modern bútorokra van szükség: letisztult vonalvezetésre, modern színekre, és anyagokra- persze prémium minőségben. Az általunk berendezett lakások nemcsak nagyon esztétikusak, hanem praktikusak is. A tér optimalizálva van, annak érdekében, hogy egy kisebb lakás, is nagyobbnak tűnjön, illetve jobban kihasználható legyen.

Régen minden a barna szín különböző árnyalatairól szólt, de manapság már más színek is előkerülnek, főleg, ha modern bútorozásról van szó. A világosszürke tökéletes választás volt ahhoz, hogy egy egyébként is világos lakást még inkább világossá, élettel telivé varázsoljunk. A szürke egy nagyon fiatalos szín, ami modern összhatást kelt. Remekül kombinálható más színekkel is. Jól áll neki a kék, a sárga, a zöld, és a semleges színek is, de a fekete, fehér is nagyon jól harmonizál vele.

Ügyelünk arra is, hogy a különböző helyiségek összhangban legyenek egymásban, stílusban, színvilágban, a felhasznált anyagok terén. Az enteriőrt prémium minőségben valósítunk meg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, kérj honlapunkon keresztül ajánlatot nagyon egyszerűen! 

Aliante Design

Ajánlatkérés