Kattints Kattints

Aliante-Design

Modern fehér konyhabútor ezüst elemekkel

Egy konyhabútor nemcsak a különleges anyagoktól lesz modern – habár azok is számítanak-, hanem a modern elemektől, felszereléstől.
Év:
Helyszín:
Kategória: Konyhabútor
Erről a konyháról messziről el lehet mondani, hogy nagyon modern hatása van, de közelebbről megvizsgálva is ugyanez a kép maradhat meg bennünk. Nemcsak színeiben, hanem anyaghasználatban, kialakításban is igyekeztünk megfelelni a legújabb trendeknek.
Olyan modern konyhai kiegészítőket szereltünk be, amik tökéletesen passzolnak a konyha berendezéséhez.
A megrendelő kérésének eleget téve olyan elemek kerültek a konyhába, mint: modern ívelésű csaptelep, matt színnel, bárszékek, amik egy exkluzív ötcsillagos szállodában is megállnák a helyüket, különleges ablakberakás, ezüst díszlécek, beépített konyhai eszközök, magától csukódó ajtók, praktikus tárolók fehér ajtók mögé rejtve, különleges kialakítású konyhasziget - és még sokáig sorolhatnánk az egyedi elemeket, de felesleges, hiszen a képük magukért beszélnek.
Mindent megtettünk azért, hogy egy esztétikus, praktikus, funkciójában, és hangulatában is megfelelő modern konyhát tervezzünk ügyfelünknek.

Amennyiben neked is elnyerte a tetszésedet ez a prémium anyagokkal készült konyhabútor kérj egyedi ajánlatot, hogy a te konyhádat is berendezhessük igényeid szerint! 

Aliante Design

Ajánlatkérés