Kattints Kattints

Aliante-Design

Modern enteriőr kis lakásba

Egy kis lakást is be lehet rendezni nagyon esztétikusan, praktikusan, ezt a lakást is egy prémium otthonná varázsoltuk!
Év: 2021
Helyszín: Budapest
Kategória: Komplett enteriőr
Álmaid háza csak egy karnyújtásnyira van tőled! Modern bútorokkal, korszerű berendezésekkel, ügyes megoldásokkal, kreatív ötletekkel, letisztult, egymáshoz passzoló színekkel rendezzük be lakásodat legyen az akármilyen pici, vagy nagy. Tervezőinknek mindig van valami jó ötletük, amivel fel lehet dobni egy-egy lakást. Ettől lesz olyan egyedi és különleges az általunk készített alkotás.
Egyedi enteriőrben, bútorok tervezésében, világítástervezésben, anyagválasztásban, színtanácsadásban, és a kivitelezésben is számíthatsz ránk. Ebben a kisméretű lakásban a zöldet választottuk vezető színnek, egyrészt azért, mert manapság egyre trendibb, másrészt pedig a térhatás optimalizálása miatt. Szürkével, barnával, és a letisztult fehérrel egészítettük ki a még elegánsabb hatás elérése céljából. A színek mellett az anyagok választásánál is ügyeltünk arra, hogy a modern letisztult hatást fenntartsuk, de azért egy kis különleges fűszerezést adjunk a berendezésnek: a fahatás tökéletesen kiegészíti a modern zöld lapokat. 
Nagy hangsúlyt fektettünk még a fényekre, a világításra. Úgy terveztük meg, hogy nagyon praktikus, használható legyen a világítás, de ezen túl adjon egy kis plusz eleganciát a berendezésnek. Több helyre is kerültek led fények.
Mivel egy viszonylag kis lakásról beszélünk, fontos volt, hogy a bútorokat úgy alakítsuk ki, hogy kevés helyet foglaljanak. Az egész berendezés megtervezésekor nagy figyelmet fordítottunk a funkcióknak. Bár kis helyünk volt, de létrehoztunk egy teret a konyhának, étkezőnek, nappalinak, irodának, hálószobának, sőt még egy pihenősarok is kapott helyet.

Kíváncsi vagy mit tudnánk a te lakásodból, házadból, ordádból kihozni? Az enteriőr megtervezéséhez keress minket bátran! 

Aliante Design

Ajánlatkérés