Kattints Kattints

Aliante-Design

Minimalista, világos fehér konyhabútor

Ez a világos hófehér minimalista konyha úgy tökéletes, ahogyan vagy: az extra fényű munkalapok tökéletesen illenek ezekhez a fényekhez.
Év: 2021
Helyszín: Budapest
Kategória: Konyhabútor
A konyhában gyakran szoktuk a fehér színeket használni. A most bemutatott konyha magas fényű fehér anyagokból készült, ez ad neki egy exkluzív megjelenést. A természetes fényekhez nagyon illik ez az anyag, amit a megrendelővel közösen választottunk ki. Remekül képviseli a minimalista stílust, ami magában hordozza az eleganciát és a modernséget is egyszerre.
A konyha egyszerű elrendezése adja meg a luxus kinézetet a minimalista stílusnak köszönhetően. Ehhez az kellet, hogy a kilincseket, ajtó kallantyúkat eltüntessük, és csak a munkalapok maradjanak. Nagyon egyszerűek a vonalvezetések, kerültük az extra elemeket, minden felesleges dolgot elhagytunk. Ehhez a különleges tapétához nagyon passzol, hogy a konyhaszekrényen nincsen semmilyen minta, vagy egyéb részletes elem. A vidám színeket rendkívül jól kiegészíti a fehér letisztultsága, egyszerűsége.
A konyhaszigetet szintén ebből a magas fényű fehér anyagból hoztuk létre, ahol helyett kapott a főzőlap. A páraelszívó a konyhaszekrénnyel passzoló különleges kialakítást kapott. Modern, letisztult, elegáns-összességében ezek a szavak jellemzik legjobban ezt a konyhát.

Szerinted is az kevesebb néha több? Szeretnél ehhez hasonló elegáns, letisztult konyhabútort?
Kérj egyedi ajánlatot! 

Aliante Design

Ajánlatkérés