Kattints Kattints

Aliante-Design

A méret a lényeg

A konyhatechnológiai szabályok ismerete nagyon fontos akkor, amikor egy igazán jó konyhát akarunk tervezni. Ha egy tér túl kicsi, akkor nincsenek meg azok a minimális felületek, amik szükségesek egy hatékonyan működő, funkcionális konyhához. De mi történik akkor, ha túl nagy a tér? Azt gondolnánk, hogy minél nagyobb, annál jobb. A konyha esetében azonban az ideális méretet akarjuk kialakítani.
Év:
Helyszín:
Kategória: Konyhabútor
Ha az alapterületünk nagyobb, mint az ideális, akkor a konyhán belül keresünk egy ideális konyhát, ahol a konyhatechnológia sorrendet és méreteket biztosítani tudjuk, a többi felület pedig lehetőséget biztosít a mindennapos, többfogásos ételek előkészítésére, és háztartási kisgépek kényelmes használatára.
Egy központban elhelyezett sziget egyszerre munkafelület, étkező, tárgyaló, bár és ha kell akkor felület a srácoknak leckeíráshoz.
Szeretjük, ha konyha és annak funkciói nem távolodnának el a nappalitól, de azért a főzéssel járó zajok és illatok lehetnek zavaróak ezért, ha mégis egy leválasztott térre vágunk, akkor elég elhúznunk az üveg térelválasztó ajtaját és máris főzhetünk tovább zavartalanul külön, de mégsem elzárva.

Tervező: Venczel Nóra
Bútor:  GM Cucine, Főnix és laminált

Rubinek-Litvai Edina

Aliante Design

Ajánlatkérés