Kattints Kattints

Aliante-Design

Luxus lakás előtte-utána képekkel

Prémium minőségű, gondosan megválogatott anyagok, profi tervezés, és aprólékos kivitelezés- így készülnek el a luxus lakások bútorai nálunk.
Év: 2021
Helyszín: Budapest
Kategória: Komplett enteriőr
Szeretjük az olyan feladatokat, amikor szinte a semmiből kell valami nagyszabásút alkotnunk. Ennek a lakásnak a berendezése is ilyen feladat volt. Több egyedi bútort is terveztünk, számtalan különleges ötletet alkalmaztunk ahhoz, hogy egy ilyen luxuslakás alkossunk az eredetileg szinte teljesen üres régi helyiségekből.


Első lépésben egy fő színt választottunk a lakásnak, hogy egységes legyen az egész. Anyagválasztásban a márványos hatású szürkét, illetve a letisztult fehéret használtuk az egész lakásban, a mostani trendeknek megfelelően. 


Az amerikai stílusú konyhabútorba beépítettük a hűtőt, és a sütőket is. Nemcsak az esztétikumra figyeltünk, hanem arra is, hogy praktikus is legyen minden egyes bútor. Éppen ezért optimalizáltuk a tárolókat is a konyhában. Külön fűszertárolót is készítettünk egy elegáns megoldással, ami segít rendet tartani. Ezen kívül számos rendszerező kapott helyet a bútorban. Már a konyhában is olyan különleges megoldásokat alkalmaztunk, mint a lépcsőzetes konyhasziget, egyedi fénytechnikával.

Egy kis természetet is próbáltunk becsempészni, ezzel a prémium faanyaggal.
A konyhában használt faanyagot használtuk a nappaliban is, ahol modern stílusú bútorokat helyeztünk el. Egyszerű vonalvezetés, egy kis csavarral- egy tökéletes kompozíció. A kanapé színben tökéletesen passzol a luxuslakásba, amellett, hogy nagyon kényelmes is.


A kis helyekkel is jól kell tudni gazdálkodni. A hálószobát úgy alakítottuk ki, hogy egy iroda részre is alkalmas íróasztalnak is megfelelő helye legyen. Ezt fényes helyre helyeztük el. Modern polcrendszer is helyet kapott a tárolandó eszközöknek, dolgoknak. Egy különleges megoldás segítségével a kis hely ellenére sikerült optikailag elválasztani az ágy részét az irodaasztalétól. A hálószoba bútort is belülről egy új technikával láttuk el, hogy minél praktikusabban használható legyen.


A fürdőszoba sötét színt kapott: a különleges csempének köszönheti ezt a kimagaslóan prémium kinézetét. Már a tervezésnél tudtuk, hogy egy ilyen hatású anyagot fogunk ide választani, és sikerült is megtalálni a tökéleteset. Ezen felül minden apró részletre figyeltünk itt is, hiszen csak így lehet tökéletes az összhatás. A tükör megvilágítása is egy igazi fénypontja a luxus fürdőszobának.


Lapozd végig a képeket, nézd meg az egyedi megoldásokat, és az előtte állapotot is! Hasonló megoldásokért keress minket!
 

Aliante Design

Ajánlatkérés