Kattints Kattints

Aliante-Design

Koncepcionális tervezés

Azokat a feladatokat szeretjük leginkább, amikor lehetőségünk nyílik a lakás több helyiségében bútorozni, vagy akár a teljesen lakberendezést kialakítani.
Megrendelőink ezesetben többek között a konyha és az előszoba kialakítására kértek fel minket. Mivel a két tér között van kapcsolat, ezért a koncepció kialakításakor fontos volt, hogy az anyagok, színek, formák köszönjenek vissza az enteriőrökben.
Év:
Helyszín:
Kategória: Konyhabútor
A konyha kialakításakor fontos szempont volt, hogy funkcionális tér legyen, ugyanakkor legyen „szobaszerű”. A funkciókat rejtő fehér bútor szinte beleolvad a világos falba, a sok természetes fényt árasztó ablakba, és a márványmintás padló alaptónusába. Ezért a fókuszunk a meleg, barna szigetre és vitrinösszeállításra került, amin a bárszékek finom rózsaszín szövete tovább puhít.
Ebben a projektben külön igény volt az extra magas pult, hiszen a megbízók átlag feletti magassággal rendelkeznek. A nem hétköznapi konyhabútor elrendezés leköveti az épület íves falkialakítását, ezzel különleges, körbeölelő térszervezés alakult ki, a kamra azonban rejtve maradt a kíváncsi szemek előtt, mivel a kamraajtót integráltuk a toronyelemek közé.
Az előszobabútor helyet ad egy kényelmes gardróbnak, ahol a kabátoknak, cipőknek is bőven jut hely. A nyitott, kárpitozott felület egyedi kialakítása igazán komfortos és funkcionális.

Tervező: Venczel Nóra
Bútor: GD Cucine, tölgy furnéros

 

Aliante Design

Ajánlatkérés