Kattints Kattints

Aliante-Design

Hangulatos konyha különleges elemekkel

Kreativitásból, és különleges elemekből sincsen hiány, amennyiben konyhát kell berendezni- ez ezen a konyhán is meglátszik!
Év: 2021
Helyszín: Budapest
Kategória: Konyhabútor
Ki mondta, hogy egy konyhabútor csak unalmas, egyhangú lehet? Mi biztosan nem! Nagyon szeretjük az olyan kreatív feladatokat, amikor valami nagyon különleges végeredményt kell letennünk az asztalra, jobban mondta az asztal köré! A megrendelő kérésének eleget téve, egy elegáns fehér konyhabútort egészítettünk ki, különleges elemekkel.
Megőrizve a konyha praktikusságát úgy alakítottuk ki a berendezést, hogy mindennek meglegyen a maga helye, és minden könnyedén használható, hozzáférhető legyen. A hatalmas csodás fa asztallappal rendelkező étkező asztal helyett, egy praktikus, étkezésre is használható konyhai pult kapott helyet. 
A konyha egyik különlegessége, ami minden bizonnyal a te tekintetedet is azonnal ellopta a különleges lámpa búrák. Olyan lámpákat választottunk, amik bár teljesen eltérőek a konyhabútor színétől, mégis nagyszerűen passzolnak a teljes kompozícióhoz, és egy kis színt, életet adnak a térnek.
Nemcsak fiatalos lendülete van ennek a modern konyhának, hanem nagyon exkluzív hatása is, amit főként a prémium minőségű alapanyagoknak, valamint a modern konyhai berendezéseknek köszönhet. A fehér alapszínt mély barna prémium falappal egészítettük ki a tökéletes harmónia érdekében. 

Amennyiben Ön is szeretne egyedi konyhabútort különleges elemekkel, kérjen ajánlatot tőlünk! 

Aliante Design

Ajánlatkérés