Kattints Kattints

Aliante-Design

Ilyen volt az idei Salone Del Mobile: íme, a mi 4 nagy kedvencünk!

Idén is ámulatba ejtett minket a Salone Del Mobile nemzetközi bútor- és dizájnvásár, ahol régi kedvenceink mellett újakba is beleszerettünk.
Ha egyetlen szóval szeretnénk jellemezni a milánói Salone Del Mobile nemzetközi bútor- és dizájnvásárt és kiállítást, akkor erre talán a „grandiózus” lenne a legmegfelelőbb. Egyrészt, mert óriási területen található maga a kiállítás és vásár, másrészt pedig, mert több száz, pontosabban akár több ezer márkával lehet ott találkozni.

Idén, az április 18-23 között megrendezett, 61. Salone Del Mobilén több, mint kétezer márka képviseltette magát 37 országból. Persze, érdeklődőkben sincs hiány: idén 181 országból összesen több mint 307 ezer regisztrált látogató vett részt az eseményen. 

Már a számoktól leesik az állunk, de egy ilyen rendezvényen a személyes jelenlét csak még tovább növeli a wow-faktort. Mi sem győztünk rácsodálkozni partnereink kínálatára: szebbnél szebb újdonságokat csodálhattunk meg, amelyek közül szeretnénk néhány gyártót és termékeiket kiemelni.

4 kedvencünk a 2023-as Salone Del Mobile kiállítás és vásárról
  1. A Tonin Casa különleges étkezőasztalai és 3D strukturált felületű komódjai azonnal belopták magukat a szívünkbe.
  2. A Modesign komódok és ágyak hajlított fa részletei különleges vizuális és használati élményt nyújtanak, így ezek sem maradhatnak le a listánkról.
  3. Körülnéztünk kicsit az outdoor bútorok világában is, és beleszerettünk egy vicces, meghökkentő márkába, a Qeeboo-ba is, ami erőteljes kontrasztot alkot a mi alapvetően minimalista kínálatunkkal.
  4. És végül, de nem utolsósorban nem mehettünk el szó nélkül a Black Tie standja mellett sem. Harsány színek, lenyűgöző formák, aprólékosan kidolgozott részletek jellemzőek ennek a magas minőségű márkának a darabjaira. Nem is csoda, ha náluk is elidőztünk, és elismerően nézegettük kínálatukat, miközben már ott megfogalmaztuk magunkban: szeretnénk jövőre is visszatéri a Salone Del Mobilére.

Aliante Design

Ajánlatkérés