Kattints Kattints

Aliante-Design

Óvodabútor

Óvodabútor tervezése egyedi igényekre szabva, magas minőségű anyagokkal kivitelezve-, mert a legkisebbek is a legjobbat érdemlik.
Év: 2021
Helyszín: Gödöllő
Kategória: Irodabútor
Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik egyedi bútorok tervezésében, és megvalósításában, ezért a Gödöllői Óvoda sem lőtt mellé, amikor minket keresett meg az óvodabútorainak megépítésére. Olyan bútorokat álmodtunk meg az óvoda folyosójára, amik kellően strapabíróak-, hiszen a kisemberek által számtalan hatást ki kell bírniuk-, de azért mutatósak is, van bennünk valami kis extra. Az anyagválasztásnál fontos szempont volt az is, hogy a felületek könnyen tisztíthatóak legyenek.


Bár az óvodabútorok kapcsán a praktikusság, a megfelelő kialítás az elsődleges szempont, mi az esztétikumra is nagy gondot fordítottunk. Előre leírt számú hellyel, tároló résszel kellett rendelkezniük ezeknek az óvodabútoroknak, ezért tároló fakokkat, fogasokat alkalmaztunk.


Az óvodabútorok tetejét úgy alakítottuk ki, hogy barátságos megjelenésük legyen. A bútorok olyanok, mint a házikók: a szekrények az ajtók, és az ablakok, ezért tetőket is készítettünk nekik. A visszajelzések alapján vannak, akik már várat is beleláttak az óvodai szekrényekbe… reméljük hozzá passzoló királylány is akad majd.

Óvoda, iskola bútor tervezéséhez, kivitelezéséhez is tudtok ajánlatot kérni!
 

Aliante Design

Ajánlatkérés