Kattints Kattints

Aliante-Design

Letisztult konyhabútor

Letisztult konyhabútor, ami nemcsak csodaszép, hanem nagyon praktikus is- egy elegáns bútorral a lakás éke lesz a konyha!
Év:
Helyszín:
Kategória: Konyhabútor
Fontos egy konyhabútort úgy megtervezni, kialakítani, hogy ne csak az esztétikumra, hanem a praktikusságra is kellő figyelmet fordítsunk. Nagyszerű szakembereink minden esetben a megrendelővel egyeztetve alakítják ki a tökéletes kompozíciót, hogy az tökéletesen használható legyen a mindennapokban.


Ez a letisztult, minimalista, fehérfénnyel rendelkező konyhabútor könnyen a lakás éke lehet. Mi erre mondjuk azt, hogy egyszerű, mégis nagyszerű. Ehhez a fehér csillogáshoz sikerült a tökéletes fényeket is megtalálnunk- azt hisszük a kettő együtt alkotja meg a tökéletes kompozíciót.


A bárpult nagyszerűen kiegészíti ezt a konyhabútort, ami nagyon praktikus a mindennapokban, két fő részére kiválóan alkalmas egy reggeli, vagy vacsora elfogyasztására egy egyszerű hétköznapon. Ennek köszönhetően a teret is sikerült optimálisan kihasználni.


Te is szeretnéd elegánssá, praktikussá, vagy éppen modernné tenni a konyhád kinézetét? Kérd egyedi ajánlatunkat, és mi nemcsak megtervezzük, hanem meg is építjük álmaid konyháját!
 

Aliante Design

Ajánlatkérés