Kattints Kattints

Aliante-Design

Krémfehér-szürke konyhabútor

Krémfehér mattított, szürke munkalappal készült stílusos konyhabútor.
Év: 2021
Helyszín: Budapest
Kategória: Konyhabútor
Ez a konyha lesz a tökéletes vendégvárásra! A konyha megálmodásánál ügyfelünk szeretett volna egy olyan praktikus konyhabútort, amely remekül kihasználható tárolás szempontjából, továbbá remek lesz vendégvárásra. 

A plafonig felérő konyhaszekrények, a könnyen niytható, visszacsukódó fiókok, a mély polcok, és a sarokban is kihasznált helyek mind biztosítják a konyhai eszközök megfelelő tárolását. 

A konyhaszekrénybe beépítésre került a sütő, egy mikrohullámú sütő, a hűtő és egy italhűtő. Az italhűtő kiegészítéseként, ügyfelünk szeretett volna egy tálalószekrényt is a konyhába, ami megkönnyíti a vendégek kiszolgálását. 

A középen megépített konyhasziget pedig fokozza a hatást, hiszen a tágas konyhában így bőven jut het mindenkinek. A konyhasziget továbbá nem csak hasznos funkciót lát el főzés közben, hanem remek helyet biztosít a közös családi, baráti összejövetelekre egyaránt. A konyhasziget felett a plafonból lelógó csillárokat helyeztünk el, amelyek szintén kiegészítik és harmonizálják az összképet.

A konyhabútort krémfehér matt színből készítettük el, sötétszürke munkalappal, amelyet egy érdekes mintázatú türkiz-szürke csempével dobtunk fel a konyhapult feletti falnál, ezzel megtörve a két domináló színt, és egy kis izgalmat csempészve a designba. 

Ha Te is szeretnél hasonló konyhabútort, vagy megihletett referenciánk: kérd ajánlatunkat! 

Aliante Design

Ajánlatkérés