Kattints Kattints

Aliante-Design

Kis konyhából kihozva a legtöbbet

Letisztult fehér-szürke magasfényű konyhabútor tökéletes kihasználással kis helyen.
Év: 2022
Helyszín: Budapest
Kategória: Konyhabútor
Számunkra a kis konyhák megalkotása sem akadály: ebben a projektünkben is kihoztuk a legtöbbet a térből és jutott hely minden elemnek, amit az ügyfél kért. 

Kisebb konyhák esetén nagyon fontos, hogy olyan tárlókat tervezzünk meg, amelyek maximálisan segítenek minden konyhai eszköz praktikus elhelyezésében úgy, hogy el is férjenek. Most is erre törekedtünk, és kihoztuk a legtöbbet a jól kihasználható kihúzható polcrendszerekkel, fiókokkal, ezzel minden teret pakolásra alkalmazva. 

A magasfényű fehér konyhaszekrények nem csak tiszta, minimalista hatást keltenek, de nagyon jól tágítják a teret, ezzel nagyobbnak mutatva a kis konyhát. A szürke szintén magasfényű konyhapult pedig megtöri a fehér letisztultságot, mégis harmonizál vele, miközben jól kiegészíti a fekete-fehér mintás padló burkolatot. 

A beépített indukciós főzőlap, a szagelszívó, az italhűtő, a hűtő és a sütő elhelyezése szempontjából pedig figyelembe vettük a funkcionalitást és a praktikusságot egyaránt. A konyhában egy tálalószekrény is elhelyezésre került, amely teljes egészében fehér maradt, ezzel tovább növelve a térhatást. 

Szeretnéd Te is kihasználni kis konyhádból a maximumot? Akkor keress meg minket és kérj ajánlatot álmaid konyhabútorára!

Aliante Design

Ajánlatkérés