Kattints Kattints

Aliante-Design

Irodaberendezés

Modern letisztult stílussal, praktikusan kialakított egyedi bútorokkal, prémium minőségű alapanyagokkal rendeztük be ezt az irodát.
Év: 2021
Helyszín: Miskolc
Kategória: Irodabútor
Amikor egy iroda, üzleti helyiség berendezéséről van szó, akkor egyszerre kell az esztétikumra, és a praktikus kialakításra figyelni. Természetesen minden esetben egyedi tervek alapján dolgozunk, hiszen nincsen két egyforma cég, két egyforma iroda. Nemcsak a helyek kialakításának megfelelő egyedi bútorokra van szükség, hanem az arculati elemekhez passzoló darabokra is. Igyekszünk színekben, és hangulatban is tükrözni a céget magát.


A konyhát és ebédlőrészt is bebútoroztuk, olyan kialakításban, hogy alkalmas legyen több ember fogadására is, és kielégítse minden dolgozó igényét. Készítettünk praktikus öltözőszekrényeket, amik szintén követik a modern stílust. A strapabíró anyagoknak köszönhetően sok évig ellátják funkciójukat. 


Ezen kívül nagy hangsúlyt fektettünk a tárgyalórész igényes berendezésére is. A kéréseknek megfelelő méretű tárgyalóasztal készült, világos színben. Ehhez kiegészítő bútorokat is készítettünk, amik egyrészt tároló célt látnak el, másrészt viszont remekül kitöltik a rendelkezésre álló helyet.


Teljes irodaberendezéshez kérj egyedi ajánlatot! 
 

Aliante Design

Ajánlatkérés