Kattints Kattints

Aliante-Design

Fehér magasfényű konyhabútor

Minimalista stílusú fehér magasfényű konyhabútor, egyedi szürke munkalappal, beépített háztartási gépekkel.
Év: 2021
Helyszín: Budakeszi
Kategória: Konyhabútor
Egy konyhabútor esetén mindig fontos a praktikusság és a funkcionalitás is. Budakeszin készült konyhabútor projektünk esetén szintén figyelembe vettük ezeket, mindamellett, hogy az ügyfél kérésének elegettéve megtartsuk a letisztult, modern és minimalista design. 

A konyhapult csodás lecsiszolt gránit lapból készült el, amely tojáshéj mintázata mellett csillogó elemeket is kapot feldobva az összhatást. A munkalap kiegészítéseként a konyhaszekrények közötti falakat szintén a szürke gránittal fedtük be annak érdekében, hogy praktikusan tisztítható legyen, valamint a designt se bontsuk meg. 

A konyhabútorban található tárolóknál olyan elemeket alkalmaztunk, mint a visszazáródó fiókok, a sarokból kifordítható polc elemek, valamint a praktikus edény, és pohártartók.
Emellett a konyhabútorba beépítésre került a hűtőszekrény, amelyet teljesen elfedtünk. Továbbá Bosh típusú sütő és mikró került még beépítésre, a konyhapultba pedig egy indukciós főzőlap. 

Ha Te is szeretnél hasonló letisztult, minimalista designt konyhádba, minőségi anyagokból és praktikus elemekkel, akkor kérd ajánlatunkat!
 

Aliante Design

Ajánlatkérés