Kattints Kattints

Aliante-Design

Elegáns szürke konyhabútor

Szürke konyhabútor készült hozzá illő szürke mintázatú csempével, egyedi kialakítással, praktikus tárolókkal.
Év: 2021
Helyszín: Budapest
Kategória: Konyhabútor
Ebben a különleges szürke konyhabútorban is olyan elemek kaptak helyet, amik javítják a terek kihasználását. Olyan egyedi méretezésű praktikus tárolók találhatók meg benne, amik a felhasználója számára tökéletesen kihasználhatóak. Emellett a sütőket is beépítettük, a hűtőhöz hasonlóan, és egy pultba épített főzőlap is kapott helyet, ami nagyon elegánsan bújik meg, szinte észrevehetetlenül.


Amikor ezt a szürke konyhabútort terveztük, fontos volt, hogy találjunk egy olyan munkalapot a konyhapultnak, ami passzol nemcsak a kiválasztott szekrény színhez, hanem a ehhez a különleges csempéhez is. Ez a természetes mélybarna lap tökéletes választásnak bizonyult. Nem veszik el ebben a közegben, de nem is üt el nagyon a konyhabútortól.


A konyhabútor esztétikus összképe csak akkor alakulhat ki ilyen tökéletesen, ha minden egyes apró részletre nagy figyelmet fordítunk: gondolunk itt a kallantyúkra, díszlécekre, üveglapokra, a konnektorok elhelyezésére. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően már jól tudjuk, hogy mik azok a dolgok, amelyekre kifejezetten nagy figyelmet kell fordítani egy konyhabútor megépítésénél.


Ha te is egyedi konyhabútort szeretnél, méghozzá prémium minőségben, akkor keress minket egyedi ajánlatért! 
 

Aliante Design

Ajánlatkérés