Kattints Kattints

Aliante-Design

Egyedi kiállítás bútor

Sümeg az utolsó bástya című kiállítás számára terveztünk egyedi bútorokat. Egyedi, nagyon különleges tárolókat készítettünk ebben a projektben.
Év: 2021
Helyszín: Sümeg
Kategória: Irodabútor
Minden egyedi megrendelést igyekszünk a legszínvonalasabban megvalósítani. Szakértő csapatunkról tudni kell, hogy nem ismer lehetetlent. Egy kiállítás bútorainak a megtervezése közel sem hétköznapi feladat, de annál nagyobb kihívás és egyben öröm is számunkra egy ilyen különleges projektben részt venni. Minden egyes elemet nagyon aprólékosan munkáltunk meg, annak érdekében, hogy tökéletesen passzoljon a kiállításhoz.


A kiállítás bútorokat egyedileg terveztük meg a megrendelő iránymutatásai alapján. nemcsak a látványterveket készítettük, hanem a kivitelezést is. Ebben az esetben egyértelműen az esztétikumon, sem mint a praktikumon volt a fókusz, persze azért fontos volt, hogy az elemek tartósak, könnyen szerelhetőek, szállíthatóak legyenek. Az esztétikusság szempontjából nagyon fontos volt az, hogy optikailag a kiállítási tárgyakra tereljük a figyelmet. Ezt különleges világítással, különböző formák játékával, finom részletekkel, és a színek segítségével értük el.


Az egyik kedvencünk volt az asztalt tartó kiállítás bútor, amit nagyon különleges módon sikerült megvalósítani. Amennyiben te is szeretnél hasonlóan karakteres, egyedi bútorokat kiállításodhoz egyedi megrendeléseddel keress minket bátran! 
 

Aliante Design

Ajánlatkérés