Kattints Kattints

Aliante-Design

Családi konyha különleges csempékkel

Semleges szürke-matt fekete és egy különleges csempe tökéletes kompozíciója ez a családi konyha, amit egyedi igények alapján alakítottunk ki. 
Év:
Helyszín:
Kategória: Konyhabútor
’Ahány ház, annyi szokás’- szokták mondani. Szerintünk pedig ahány lakás, annyi különlegesen kivitelezett konyhára van szükség. Ezt a konyhád egy családi otthonba készítettünk, a terveket a megrendelővel együtt álmodtuk meg.


Két fő szín segítségével alakítottuk ki a praktikus konyhabútort, ami egyszerre tartalmaz modern, és klasszikus elemeket. Egy olyan semleges színt választottunk a konyhaszekrény ajtóinak, ami illik a ház többi részéhez, a járólaphoz. Kiegészítésként magas fényű fekete lapokat, és egy nagyon különleges csempét használtunk.


A megrendelő igényei szerint alakítottuk ki a különleges csempével ellátott konyhabútort: az ablak előtt hatalmas munkafelület kapott helyet. A sütőt és a hűtőt beépítettük a praktikus használat érdekében. A megrendelő kérésére a recept gyűjteménynek is külön tárolót alakítottunk ki.


Az egyedi szürke alapszínű csempe nagyban megnöveli az összhatást, a konyha egyediségét. Tökéletes passzol a semleges barnás-szürkés színhez, és a fényes feketéhez is. Magas minőségű, kifinomultan kidolgozott alapanyagokat használtunk.


Amennyiben egyedi konyhabútorra vágysz, keress minket bizalommal! Minden bizonnyal megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb anyagokat, és kialakítást is!
 

Aliante Design

Ajánlatkérés